Η εταιρεία

Fideliohome

Tο 2004 ξεκινήσαμε στον χώρο των ειδών σπιτιού, δημιουργώντας συνεργασίες  στην Ελλάδα με διάφορες κατηγορίες πελατών , από τα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα  έως  εταιρίες  χονδρικής & λιανικής.

Έπειτα από μακροχρόνιες συνεργασίες, καταλήξαμε σε εργοστάσια με τις ιδανικές προϋποθέσεις, αυτών που θα μας καθιστούν ανταγωνιστικούς, αλλά πάνω από όλα συνεπείς απέναντι στους πελάτες που μας έδειξαν εμπιστοσύνη, και συνεργάζονται μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια.

Όντας αντιπρόσωποι συγκεκριμένων εργοστασίων , κύριο μέλημα μας  για τις μακροχρόνιες συνεργασίες που έχουμε και αυτές που συνεχώς επιδιώκουμε , ήταν και είναι  η συνέπεια. Προσπαθώντας να επισημάνουμε τη σημασία της συνέπειας για την εταιρία μας, επιλέξαμε να έχουμε ένα όνομα που πηγάζει από τη λέξη αυτή.

FIDELIO Φιντέλιο (Fidelio) είναι όπερα σε δύο πράξεις του Λούντβιχ βαν Μπετόβεν , η λέξη πηγάζει από την Αγγλική λέξη Fidelity που σημαίνει Πιστότητα ,πίστη σε ένα πρόσωπο, αιτία, ή πεποίθηση που αποδεικνύεται με συνεχή  αφοσίωση και  υποστήριξη.

Με διαφορετικές απαιτήσεις από την κάθε κατηγορία πελατών που συνεργαζόμαστε, προσπαθήσαμε και ανταποκριθήκαμε  στις ανάγκες  με απευθείας εισαγωγές των πελατών μας  από τα εργοστάσια που  εκπροσωπούμε.

Παρέχοντας  ανταγωνιστικότατη σχέση ποιότητας/τιμής για εισαγωγή από το εξωτερικό, με service και επικοινωνία μιας Ελληνικής εταιρίας. Πάντα προτείνοντας προϊόντα από αξιόπιστες εταιρίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Αυτός ο συνδυασμός μας έκανε να ανταποκριθούμε με επιτυχία στην δύσκολή περίοδο που πέρασε η Χώρα μας τα τελευταία 10 χρόνια.

Πλέον έχουμε την πεποίθηση ότι και μπορούμε να ανεβάσουμε το επίπεδο  συνεργασίας  με τους πελάτες μας ,αλλά και να απευθυνθούμε σε περισσότερες εταιρίες .

Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε η FIDELIO,  παρέχοντας τη δυνατότητα μέρος των προϊόντων που χρόνια εμπορευόμαστε & διαχειριζόμαστε , να υπάρχουν και διαθέσιμα όχι μόνο για απευθείας εισαγωγή από το εξωτερικό, αλλά και για παραγγελίες μικρότερων ποσοτήτων με παράδοση από τις αποθήκες μας.

Διατηρώντας πάντα τα ίδια χαρακτηριστικά, συνέπεια , ανταγωνιστικές τιμές, επίλυση κάθε είδους προβλημάτων & προασπίζοντας τα συμφέροντα αυτών που δίνουν ζωή στην εταιρία μας, και πνοή στα πλάνα μας. Δηλαδή των πελατών μας.